Tuesday, May 31, 2011

ФОТО: Модни предлози од Blanco – пролет/лето 2011, Blanco - spring/summer 2011.

Со право Blanco е еден од најпопуларните брендови кај младата популација во Шпанија. Нивните модни предлози за пролетните и летните месеци со леснотија можат да го освојат секој женски поглед.
Младешкиот дух, свежината и лесните материјали, модерните кроеви и неодоливите дезени и бои „работат“ во синхрон и се преточуваат во уникатните креации на колекцијата пролет/лето.
Што може да биде попривлечно во текот на топлите денови од шик комбинација со фармерки и интересна блузичка, морнарска или цветна комбинација или пак едноставно фустанче во бела или крем боја?
Колекцијата покрива еден куп трендови и е синтеза од интересни парчиња облека, чанти, обувки, модни додатоци за коса, колани, марами...
Ако не можеме да ги имаме моделите на Blanco, тоа не значи дека не можеме да црпиме инспирација од нивните комбинации.

ПРОЛЕТ

Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011       Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011

Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011ЛЕТО

Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011       Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011        Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011 


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011       Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011


Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011         Модни предлози од Blanco - пролет/лето 2011No comments:

Post a Comment